У трьох дитячих садочках встановлено обладнання в рамках «Ревіталізації Підзамче»

У рамках проекту «Ревіталізація Підзамче», Інститут міста встановив ігрове обладнання у трьох дошкільних навчальних закладах Підзамча: ДНЗ №55 (вул. Донецька), ДНЗ №95 (вул.Гайдамацька) та ДНЗ №144 (вул. Б.Хмельницького). Загальна вартість обладнання – 99 тис. грн., повідомили у прес-службі ЛМР

«Минулої весни, коли ми підбирали локації для проекту, керівництво садочків та батьки дошкільнят були дуже активними: готували листи підтримки від колективу та батьківських комітетів, відвідували усі зустрічі, подавали індивідуальні заявки. Окрім того, вони активізували самостійну роботу з благоустрою садочків: відновили та помалювали павільйони, вимостили доріжки, встановили ігрове обладнання, лавки, висадили квіти та змайстрували авторські композиції із шин. Незважаючи на те, що проект «Ревіталізація Підзамче» не передбачав встановлення обладнання у комунальних установах, ми не могли оминути увагою таку активність, тому погодили з нашими партнерами з «Польської допомоги» встановлення невеликих наборів ігрового обладнання у цих дошкільних закладах», – розповіла координатор проекту «Ревіталізація Підзамче» Ярина Мельник.

Довідка

Проект «Ревіталізація Підзамче» реалізують Інститут міста (Львів) та Інститут розвитку міст (Краків), в рамках Комплексної стратегії розвитку Львова. Проект співфінансується в рамках Польської програми допомоги заради розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: