На Львівщині відбувся показ різдвяних мультфільмів (фоторепортаж)

В маленькому містечку Бібрка пройшла з успіхом акція "Започатковуємо традицію", повідомили Дивись. Інфо організатори

Завданням для організаторів цієї події було подарувати дітям та їхнім батькам свято і внести кольорові барви у нелегкий час для нашої країни.

Тож "Ініціативна молодь Бібрки" створила інтерактивну зону, яка діяла 3 дні, а саме з 17 по 19 січня.

Приміщення будинку культури "Просвіта", за згодою адміністрації, було поділене на мультимедійну зону, фото зону, солодкий стіл та майстер-класи.

На майстер-класах, організатором яких була Ірина Курдина, діти виготовляли голубів - як символ Духа Святого, прикрашали свічки, що також символізує мир на свято Водохреща. Також діти приносили посуд для освячення води, який потім прикрашали. На прохання маленьких відвідувачів, був організований додатковий майстер-клас по виготовленню чарівних паличок.

Найкращі роботи були оцінені спільним голосуванням - оплесками і двоє діток отримали в подарунок книжечки. Також переможці конкурсу отримали фотосесію від професійного фотографа.

Солодкий стіл був у центрі уваги. Діти могли поласувати смачненьким в перерві між подіями, одними з яких були виступ місцевого вертепу та колядки.

Були проведені 4 покази різноманітних різдвяних мультфільмів, а вечером дорослішим гостям інтерактивної зони запропонували до перегляду різдвяну кінокомедію.

Акцію організували ініціативні молоді люди Бібрки, які бажають внести цікавинку у життя містечка, де вони виросли. Саме ця акція претендує на традиційність і вже наступного року мешканці Бібреччини можуть чекати на схожу програму.

Велика подяка небайдужим людям та Самообороні Бібрки, які допомогли фінансово та матеріально - РАЗОМ СИЛА!

ініціатива 1 (1) ініціатива 2 ініціатива 3 ініціатива 4 ініціатива 5

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: