Обласна рада просить у держави фінансової підтримки для забезпечення молоді житлом

На черговій сесії обласної ради депутати звернулися до Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України щодо фінансової підтримки Державної програми забезпечення молоді житлом на 2013 – 2017 роки, повідомила прес-служба облради

«Питання забезпечення молоді житлом є пріоритетним завданням держави. Впродовж 15 років найбільш популярним для молоді є механізм пільгового довготермінового кредитування молоді на будівництво (реконструкцію) або придбання житла, який впроваджується в рамках виконання Державної програми забезпечення молоді житлом», – зазначається у зверненні.

Також депутати наголошують, що саме завдяки дії механізму Державної програми понад 11 тисяч сімей, з яких 382 у Львівській  області, придбали власне житло. Проте сьогодні більше ста тисяч молодих сімей, з яких 592 молоді сім`ї у Львівській області, все ще потребують поліпшення житлових умов.

Відтак, зважаючи на важливість та актуальність вирішення житлової проблеми молоді, враховуючи загострення житлового питання із забезпечення молоді житлом, депутати звернулись до парламенту та уряду України з проханням закласти у Державному бюджеті на 2015 рік кошти для реалізації Програми. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: