Відбулася всеукраїнська селекторна нарада з питань функціонування дитячо-юнацьких спортивних шкіл (фото)

20 січня ц.р. за сприяння «Укртелекому» в залі засідань Будинку Уряду відбулася всеукраїнська селекторна нарада з питань функціонування дитячо-юнацьких спортивних шкіл та їх подальшого фінансування. Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов разом з представниками Міністерства фінансів України, керівниками центральних рад фізкультурно-спортивних товариств, окремими народними депутатами України в столичній студії, а також заступниками голів обласних державних адміністрацій; керівниками структурних підрозділів молоді та спорту і фінансових управлінь обласних; представниками зацікавлених громадських організацій в обасних студіях, обговорили актуальні питання функціонування дитячо-юнацьких спортивних шкіл, яких в Україні налічується понад півтори тисячі, повідомила Дивись. Інфо Оксана Вацеба

Як наголосив Міністр Ігор Жданов, в умовах децентралізації й територіальної організації влади, ключові завдання зі збереження дитячо-юнацьких спортивних шкіл покладаються на місцеві органи влади. «Сьогодні Міністерство забезпечує координацію дій щодо збереження фінансового ресурсу на місцях, а від нас та усіх місцевих громад, депутатського корпусу залежить, чи будуть здоровими наші діти, чи будемо збільшувати витрати на ліки».

Участь у селекторній нараді у львівській студії взяли заступник голови облдержадміністрації Юрій Підлісний, начальник управління молоді та спорту облдержадміністрації Юрій Майборода, заступник начальника управління департаменту фінансів облдержадміністрації Галина Гурей; голова профільної депутатської комісії Львівської міської ради Остап Іваськевич, керівники обласних організацій фізкультурно-спортивних товариств, директор обласного центру «Інваспорт» та ін.

Загалом, фізкультурно-оздоровчу та спортивну діяльність у Львівській області здійснюють 93 спортивні школи (79 дитячо-юнацьких спортивних шкіл та 14 спеціалізованих дитячо-юнацьких шкіл олімпійського резерву, з яких 43 територіально знаходяться у місті Львові), де займається понад 28 тис. учнів, з якими працює 1 182 тренери. Наразі в області фактично завершено роботу щодо фінансування ДЮСШ з обласного та місцевих бюджетів у 2015 році.

1421759942468  IMG_2365(1) IMG_2365 IMG_2367 IMG_2369 IMG_2371

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: