Обласна рада для травмованого майданівця Яворського придбала житло

З бюджету Львівської області виділили кошти та придбали помешкання для постраждалого майданівця Володимира Яворського, жителя Львівщини, який повністю осліп внаслідок подій на Майдані, а згодом і втратив домівку, повідомила прес-служба ЛОР

Як зазначалося раніше під час участі в революційних подіях на Майдані в Києві Володимир Яворський повністю втратив зір. Це сталося 30 листопада 2013 року внаслідок отриманих від працівників спецпідрозділу «Беркут» ударів по голові, а також через дію невідомого токсичного газу. Крім того через особисті обставини після подій на Майдані чоловік втратив помешкання.

Питання Яворського розглядала комісія з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту Львівської обласної ради. Враховуючи важке матеріальне становище майданівця та необхідність лікування, реабілітації та забезпечення житлом, комісія рекомендувала голові обласної ради надати Володимирові Яворському матеріальну адресну допомогу.

Відтак голова облради Петро Колодій підписав розпорядження про надання постраждалому грошової допомоги за рахунок збільшення видатків на реалізацію Програми виплати одноразової адресної допомоги малозабезпеченим громадянам області. На виділені кошти з бюджету Львівської обласної ради Володимиру Яворському придбали квартиру в місті Дрогобичі. Також з бюджету виділено з 20 тисяч гривень призначені на подальше лікування.

Загалом на допомогу постраждалому Володимиру Яворському виділили близько 200 000 тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: