Сьогодні у Бориславі відновлять подачу води

Насосна станція Рибник КП «Бориславводоканал” відновить свою роботу сьогодні до 21 години, - про це йшлося під час наради під головуванням в.о. заступника голови Львівської ОДА Ірини Гримак щодо функціонування КП «Бориславводоканал».

Зазначимо, через заборгованість за електроенергію, яка на початок січня 2015 року склала 1 млн 300 тис грн, ПАТ "Львівобленерго" відключило насосну станцію від електропостачання. Без води залишилися 70% мешканців міст Борислава та Східниці.

У цьому місяці підприємство перерахувало частину боргу за спожиту електроенергію в сумі 124 тис грн. Для відновлення роботи комунальне підприємство має проплатити ще 72 тис грн.

Обговорюючи питання подальшої роботи КП “Бориславводоканал”, Ірина Гримак наголосила на необхідності перегляду тарифів за послуги з водопостачання, що надаються комунальним підприємством у Бориславі та Східниці, чого протягом останніх семи років не робилося.

В.о. заступника голови ОДА доручила департаменту ЖКГ облдержадміністрації терміново розробити графік оплати за електроенергію та проаналізувати процедуру кредитування платоспроможності і хронологію погашення кредитів КП “Бориславський водоканал”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: