У День Соборності України Львів вшанує новітніх Героїв

У День Соборності України, 22 січня, Львів вшанує учасників Революції Гідності. О 9.00 год. у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла відбудеться панахида за загиблими 22 січня 2014 року учасниками Революції гідності, повідомили у прес-службі ЛМР

Опісля, о 10.00 год., на Личаківському кладовищі відбудеться покладання квітів до могили Героя України, Героя Небесної Сотні Юрія Вербицького.

В рамках відзначення Дня Соборності, також відбудеться покладання квітів до Меморіалу воїнів Української Галицької Армії, каплиці президента Національної Ради ЗУНР Євгена Петрушевича, могил загиблих під час проведення антитерористичної операції на Сході України та могил учасників Революції гідності на Личаківському кладовищі.

О 19.00 год. у Львівському Національному Академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької відбудеться Урочиста академія з нагоди Дня Соборності України. На Урочисту академію запрошені переселенці з Донецької і Луганської областей та Автономної Республіки Крим, а також військовослужбовці-учасники антитерористичної операції на Сході України. Для учасників Урочистої академії виступить Національний заслужений академічний народний хор України імені Григорія Верьовки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: