У Львові відбудеться турнір з важкої атлетики на призи Олімпійського чемпіона Петра Короля

Львівська обласна організація фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України за підтримки управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації та відділення Національного олімпійського комітету України у Львівській області проводить турнір з важкої атлетики на призи Олімпійського чемпіона львів’янина Петра Короля, повідомила Дивись. Інфо Оксана Вацеба

Захід відбудеться 24 січня 2015 року на спортивній базі олімпійської підготовки «Динамо» у місті Львові по вул. В.Янева, 10.

Початок змагань о 10 годині.

Довідково.

Петро Кіндратович Король народився 2 січня 1941 року. Мешкає у Львові. Заслужений майстер спорту з важкої атлетики, Олімпійський чемпіон Ігор ХХI Олімпіади в Монреалі у ваговій категорії до 67,5 кг, триразовий чемпіон світу (1974, 1975, 1976), чемпіон Європи (1973), світовий рекордсмен.

Важкою атлетико розпочав займатися в 14-річному віці в секції «Юного динамівця» у Вінниці в тренера Василя Боба.У Львові тренувався в Аркадія Речкемана. Петро Король встановив 11 світових рекордів. У його активі є рекорди, що залишилися не побитими в Україні й дотепер.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: