Правий сектор обіцяє навести порядок у Львові

У ГО «Правий сектор-Захід» триває реорганізація. Так, станом на сьогодні вилучено практично всі старі посвідчення і вже незабаром всі члени отримають документ нового зразка. Окрім того, в окремих районах змінено місцевих координаторів, повідомляє прес-служба ПС

Зокрема, зміна керівництва відбулась у Жовківській місцевій організації. Замість Богдана Каспера, рішенням Ради ГО призначено Всеволода Хому. Відтак, Богдан Каспер більше не уповноважений представляти ГО «Правий сектор-Захід» та виключений з лав організації.

У необхідності реорганізації та очищення лав «Правого сектора» переконаний лідер «Правого сектора» Львівщини Артем Луцак. Нині він також є керівником штабу 8 окремої роти ДУК «Аратта», що дислокується поблизу Маріуполя.

«У той час, коли наші хлопці воюють та гинуть на передовій, в тилу діють скомпрометовані особи які «затесалися» до нас в організацію та намагаються очорнити та дискредитувати «Правий сектор». Ми Найближчим часом я та мої побратими з 8 окремої роти «Арата» повернемося на ротацію до Львова. Тож, зрадникам та перевертням буде непереливки», – заявив Луцак.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: