На Львівщині затвердять мережу автобусних перевезень і обладнають автобуси GPS–навігацією

У Львівській області буде затверджено мережу маршрутів та впроваджено електронну систему відстеження роботи автобусів. Про це повідомив голова Львівської ОДА Олег Синютка 23 січня на зустрічі із перевізниками області, на якій було презентовано в режимі онлайн роботу електронної системи відстеження роботи транспорту, яка працює у м. Львові повідомили у прес-службі ОДА

За словами керівника ОДА, станом на сьогодні в області немає законно затвердженої мережі маршрутів, тому профільний департамент буде опрацьовувати це питання.

«За основу ми візьмемо вже існуючі маршрути і на їх базі проаналізуємо потребу забезпечення перевезенням усіх населених пунктів області», - зазначив О. Синютка. Він додав, що зміни і доопрацювання правової бази матимуть за мету, в першу чергу, забезпечити комфортне перевезення мешканців області.

При цьому Львівська обласна державна адміністрація не втручатиметься у роботу перевізників за умови дотримання ними угод на перевезення. Олег Синютка запевнив перевізників області у тому, що існуючі угоди ніхто розривати не буде, а конкурси проводитимуться на маршрути, на які закінчився термін дії угоди.

Окрім того, голова ОДА повідомив, що Львівська облдержадміністрація планує впровадити систему електронного відстеження роботи автобусів за допомогою GPS – навігаторів з подальшим створенням єдиного диспетчерського пункту, який відстежуватиме наявність автобусів на маршруті, дотримання ними маршруту та графіку руху.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: