На підтримку 80-ої окремої аеромобільної бригади у Львові відбудеться благодійний концерт «Збережемо життя»

28 січня на сцені Львівської обласної філармонії об’єднаються відомі молоді виконавці щоб подарувати концерт «Збережемо життя» з метою відновлення миру у нашій країні.

Захід організовано для підтримки 80-тої окремої аеромобільної бригади ВДВ Збройних Сил України. Про це поінформували у департаменті з питань культури, національностей та релігій облдержадміністрації.

У благодійному концерті візьмуть участь молоді відомі виконавці у жанрі естрадної та інструментальної музики: заслужений артист України Ігор Богдан, Наталка Карпа, Лілія Ваврін, Андрій Заліско, Назар Савко, Олександр Божик, Владислав Левицький, Ярина Романів.

Серед багатьох композицій звучатимуть і нові пісні, написані про сьогоднішні події в Україні. Зокрема, пісня на мелодію «Сумний святий вечір у 46 році» – «Сумний святий вечір у зоні АТО», а також пісні, присвячені пам’яті Небесної Сотні.

На благодійний концерт приїде київська делегація з національної гвардії «Айдар» та «Золотих воріт» із керівником Михайлом Гаврилюком.

Як зазначає Ігор Богдан, концерт покликаний насамперед зберегти життя наших захисників у зоні АТО та підтримати сім’ї, годувальники яких загинули під час Майдану та під час воєнних дій на Сході України.

Початок благодійного концерту о 19.00 год.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: