Синютка шукає медіа, у якому буде публікувати свої розпорядження

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Львівської обласної державної адміністрації, на виконання положення про офіційне опублікування нормативно-правових актів в рамках Регіональної програми розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Львівській області, оголошує конкурс на визначення офіційного друкованого видання обласної державної адміністрації на 2015 рік.

Для оприлюднення нормативно-правових актів обласної державної адміністрації в обласному бюджеті на 2015 рік передбачена сума 99 000 грн.

Усіх зацікавлених просимо протягом 27-31 січня 2015 року подавати заявки з 10.00 до 17.00 год. в каб. 402 (4-й поверх): м. Львів, вул. Винниченка, 18, департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Львівської обласної державної адміністрації.

Серед обов’язкових вимог до друкованих видань:

  • покриття території Львівської області;
  • суспільно-політична тематика.

Окрім цього, слід вказати:

  • загальний тижневий тираж видання;
  • ціну одного примірника в роздрібній торгівлі;
  • вартість місячної передплати;
  • наявну мережу розповсюдження.

Результати конкурсу будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті обласної державної адміністрації та затверджені розпорядженням голови обласної державної адміністрації.

Більш детальну інформацію можна дізнатися в департаменті інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації за телефоном: 261 27 75.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: