У Словаччині відбудеться фестиваль «Веселка миру»

Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Серце до серця» спільно з Всеукраїнською благодійною асоціацією «Рівний-рівному» та мерією м. Стара Любовня Словацької Республіки у період з 30 квітня до 3 травня 2015 року планують проведення Міжнародного фестивалю дитячо-молодіжної творчості «Веселка миру», повідомила прес-служба Львівської ОДА

Фестиваль проводиться з метою виявлення та підтримки обдарованих дітей і молоді; популяризації європейських цінностей; зміцнення взаємодії між дітьми та молоддю з різних регіонів України, зарубіжних країн заради миру та майбутнього.

До участі у Фестивалі запрошуються вихованці та учні загальноосвітніх, професійно-технічних, позашкільних, вищих навчальних закладів віком від 6 до 21 року, включно, у складі творчих колективів з України та інших країн світу, а саме:

  • хореографічні колективи народного, сучасного, естрадного та бального танцю;
  • солісти, ансамблі малих форм (дуети, тріо, квартети), вокальні ансамблі;
  • оркестри народних інструментів та ансамблі народно-інструментального жанру;
  • учасники в жанрах образотворчого, декоративно-ужиткового та прикладного мистецтва;
  • учасники районних, міських, обласних етапів фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я».

Заявки на участь у Фестивалі потрібно надіслати до 6 березня 2015 року на електронну адресу: [email protected], з приміткою на Фестиваль «Веселка миру».

За додатковою інформацією прохання звертатися до представників Організаційного комітету Фестивалю за телефонами: 044-453-73-43, 067-407-77-98, 050-330-40-92, 063-539-71-20, 097-744-57-58.

З положенням проведення Міжнародного фестивалю дитячо-молодіжної творчості «Веселка миру» можна ознайомитись на сайті Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Серце до серця».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: