У Львові школярів навчають правил дорожнього руху

Громадські активісти продовжують повторювати з маленькими львів’янами правила безпечної поведінки на дорозі. Зокрема, за цей навчальний рік у тренінгах взяли участь першокласники із близько 40-ка шкіл, повідомили у прес-службі ЛМР

«Тренінги ми проводимо другий рік поспіль: вчимо з дітьми дорожні знаки, норми поведінки на дорозі. До кінця року плануємо охопити не лише перші, але й другі класи», - розповіла Юлія Єфремова, волонтер кампанії з безпеки дорожнього руху «Безпечне місто».

За словами волонтерів проекту, підтримали ініціативу безпеки на дорозі також львівські кінотеатри: «Перед усіма кіносеансами глядачам пропонують переглянути короткі соціальні відеоролики, які закликають львів’ян бути обережними на дорозі, особливо, у темну пору доби», - розповіла Олександра Паняк, керівник кампанії з безпеки дорожнього руху «Безпечне місто».

Довідка

«Безпечне місто» - кампанія з безпеки дорожнього руху, яка реалізовується об’єднанням «Самопоміч». Метою є привернути увагу до травматизму на дорогах міста, а також зменшити кількість ДТП. Серед заходів проекту: тренінги для дітей з безпеки, акції з обмеження швидкості «40км/год» та інші.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: