Міністр охорони здоров’я представить у Львові проект медичної реформи

Прес-конференція міністра охорони здоров’я Олександра Квіташвілі відбудеться 30 січня, о 13.30, в приміщенні Львівського національного медичного університету ім.. Д. Галицького, за адресою вул. Шімзерів 3.

Про це Дивись. Інфо повідомила Оксана Дащаківська

На прес-конференції Міністр представить проект Медичної реформи України та розповість про першочергові кроки, які будуть зроблені Міністерством в 2015 році.

На прес-конференції журналісти матимуть змогу задати Міністру охорони здоров’я, експертам та представникам Львівської ОДА всі питання, пов’язані з майбутнім реформуванням системи охорони здоров’я та особливостями цього процесу в регіоні.

Доводимо до Вашого відома, що громадське обговорення «Реформи охорони здоров’я України» з медичною громадськістю Львівщини, під час якої буде презентовано реформу системи охорони здоров’я України розпочнеться перед прес-конференцією, об 11:00 в приміщенні університету.

Представники засобів масової інформації, по бажанню, також можуть бути присутніми на цьому обговоренні. Реєстрація для участі проводиться на сайті Стратегічної дорадчої групи з питань реформування системи охорони здоров’я.

Окрім того, Міністр ознайомиться з роботою міського клінічного пологового будинку №1 м. Львова та Львівського регіонального лікувально-діагностичного онкологічного центру, відвідає поранених із зони проведення антитерористичної операції, які перебувають у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону

Контактні телефони для акредитації: 261-22-07 та 068-540-00-07 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: