Організатори ЄТМ у Львові презентували підсумки зробленого за рік (презентація)

Якість життя в містах є найбільш важливим фактором сучасного економічного зростання: хороше місто приваблює й утримує висококваліфікованих людей, інвесторів і туристів. У цьому переконані організатори Європейського тижня мобільності, які підбили підсумки зробленого у 2014 році, коротко проаналізували найважливіші транспортні проблеми Львова та закликали людей робити вибір на користь екологічного транспорту у вигляді презентації, повідомили у прес-службі ЛМР

«Більшість львів'ян, на жаль, наразі дуже недооцінює велосипед і не сприймає його як транспорт на щодень. До того ж безкоштовний.

Знову ж таки, частина мешканців через низьку мобільність не знає про те, що у Львові вже є велоінфраструктура, що проводяться такі заходи як Велодень, ЄТМ тощо. Це пояснюється тим, що вони не користуються велосипедом і не бувають в тих районах міста, де вже є велоінфраструктура.

Загалом найбільшою проблемою у сфері транспорту є брак інформації та велика кількість стереотипів. Люди мало знають про проект Трамвай на Сихів, про е-квиток, про концепцію розвитку веломережі міста і про переваги їзди велосипедом. Не знають, де цю інформацію отримати, хоча практично вся вона є доступна як на сайті міської ради, так і на mobility.lviv.ua», – розповідає Дем’ян Данилюк, організатор Європейського тижня мобільності у Львові.

Презентація тут: http://www.slideshare.net/Mobility_Lviv/emw-2014-togizukr

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: