За знищення танка противника учасники АТО отримають 48 тисяч гривень

Кабінет міністрів України прийняв постанову, за якою учасники АТО будуть отримувати додаткову винагороду за знищення військової техніки супротивника і їм буде збільшено грошове забезпечення. Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

Згідно з інформацією, оприлюдненою на сайті Міноборони України, постанова Кабміну передбачає виплату в двократному розмірі грошового забезпечення військовослужбовцям, які беруть безпосередню участь у АТО і військових конфліктах, у трикратному розмірі – грошове забезпечення військовослужбовцям, які беруть безпосередню участь у бойових діях з моменту оголошення воєнного стану.

Також в Міноборони інформують, що «за кожну добу безпосередньої участі військовослужбовця в бойових діях він буде отримувати 1 тисячу гривень».

Постанова уряду також передбачає додаткову винагороду за знищення військової техніки супротивника.

«Так, за знищення автомобіля винагорода складає – 10 мінімальних заробітних плат (12 тис. грн.); танка – 40 мінімальних заробітних плат (48 тис. грн); реактивної системи залпового вогню – 50 мінімальних заробітних плат (60 тис. грн); бойового літака – 100 мінімальних заробітних плат (121 тис. грн)», - йдеться в повідомленні.

Постанова набирає чинності з дня його офіційного оприлюднення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: