80% мешканців Краматорська ніколи не виїжджали за межі Донецької області (відео)

Дуже треба, щоби Львів поділився патріотами. Тому що найголовніші зміни, які нам зараз треба зробити, це зміни у головах.

Про це під час он-лайн інтернет-відеомостe між Львовом і Донецьком (включення з Краматорська) на тему: «Децентралізація влади в умовах війни: львівський та донецький варіанти» заявив депутат Краматорської міської ради Володимир Ржавський.

- Нам дуже не вистачає патріотів і в депутатському корпусі, і тих патріотів, які би заперечили всі ці лякалки про бандерівців, які дуже активно використовує країна-агресор. У нас, насправді, дуже велика кількість людей, близько 80% ніколи  не виїжджала за межі області. І тільки зараз вони змушені виїжджати. Отож вони побачили інше життя, - вважає він.

І саме в часи війни мешканці Донбасу змогли відчути, що їх підтримує  Львів.

- Львівська область не залишає в біді Донбас, і дуже велика кількість волонтерів працює тут, на нашій території, з перших дні визволення Краматорська. Багато надходить і одягу, і будівельних матеріалів на відновлення міста. Тому я хочу подякувати вам за це, - сказав заступник міського голови Краматорська Андрій Панков.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: