Львівщина прийматиме національні змагання з автомобільного спорту (фото)

29 січня ц.р. у відповідності з розпорядженням голови Львівської обласної державної адміністрації від 23 жовтня 2012 року № 723/0/5-12 під головуванням начальника управління молоді та спорту облдержадміністрації Юрія Майбороди, відбулося засідання організаційного комітету щодо підготовки і проведення на Львівщині I етапу чемпіонату України з гірських автоперегонів та I етапу кубку України з ралі «Зимові вершини» (лютий 2015 року), повідомила Дивись Інфо Оксана Вацеба

Варто зауважити, що національні змагання із зимового ралі відбуватимуться вперше за часи незалежності України.

У засіданні взяли участь: керівництво ДП «Львівського облавтодору», Служби автомобільних доріг у Львівській області, МВС України у Львівській області, ДАІ Головного управління МВС України у Львівській області, ДСУ з надзвичайних ситуацій у Львівській області, Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства, відповідних структурних підрозділів облдержадміністрації, Сколівської районної адміністрації, а також організатори змагань.

Юрій Майборода та президент Львівського обласного осередку Автомобільної федерації України Сергій Єженков проінформували присутніх про особливості проведення на території Львівської області I етапу чемпіонату України з гірських автоперегонів та I етапу кубку України з ралі «Зимові вершини». Було обговорено основні питання щодо маршруту проведення, підготовки траси змагань, дотримання вимог безпеки, медичного забезпечення, графіків руху автотранспорту громадського користування, здійснення роз’яснювальної роботи з населенням щодо важливості проведення автоперегонів та промоції заходу в засобах масової інформації.

IMG_20150129_110950

Довідково.

13 - 15 лютого 2015 року на території Львівської (Сколівський район) та Закарпатської (Воловецький район) областей відбудеться I етап чемпіонату України з гірських автоперегонів та I етап кубку України з ралі «Зимові вершини».

Автоперегони відбудуться за сприяння Львівської та Закарпатської облдержадміністрацій, Галицького автомобільного клубу під егідою Міністерства молоді та спорту України.

Головний суддя змагань, директор змагань – суддя національної категорії Сергій Єженков (м. Львів).

Програма проведення I етапу чемпіонату України з гірських автоперегонів та
I етапу кубку України з ралі «Зимові вершини»:

13 лютого 2015 року (9:00 - 18:00 год.) – змагання з гірських автоперегонів на Верецькому перевалі (Сколівський район).

14 лютого 2015 року – ознайомлення учасників I етапу кубку України з ралі «Зимові вершини» із спеціальними ділянками змагань.

15 лютого 2015 року (10:30 – 17:30) – змагання з ралі (Львівська та Закарпатська обл.).

Змагання з ралі відбуватимуться на двох спеціальних ділянках:

- перша спецділянка пролягатиме від с. Тухолька через с. Климець до
с. Верб’яж (протяжність траси 19 км.).

- друга спецділянка пролягатиме від c. Тухолька до с. Плав’є (загальна довжина траси – 10 км).

У змаганнях планується участь близько 20 екіпажів, які представлятимуть команди автоспортсменів з Волинської, Дніпропетровської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Житомирської, Львівської, Київської, Полтавської та Одеської, Харківської областей України.

Хід проведення змагань висвітлюватиметься на центральних каналах українського телебачення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: