Салезіянська молодь Львова здійснить вшанування Митрополита Андрея та Святого Івана Боско (фото)

31 січня та 1 лютого Салезіянське згромадження за участю молоді, львів’ян, симпатиків християнського духу організує заходи на вшанування Митрополита Андрея Шептицького та Святого Івана Боско як засновника монашого ордену Салезіян. Дійство відбуватиметься на базі Центру творчості дітей та юнацтва Галичини (вул. Вахнянина, 29) і церкви Покрови Пресвятої Богородиці (вул. Личаківська, 175), повідомили у прес-службі ЛМР

Традиційно на цьому заході у січні кожного року презентують салезіянське гасло – дороговказ духовного зросту на цілий рік. Такі зустрічі відбуваються у теплій родинній атмосфері спілкування.

Також 14 лютого салезіянська молодь спільно зі школою-гімназією ім. бл. Климентія та Андрея Шептицьких, молодіжною комісією Львівської архієпархії, громадською організацією «Фонд духовного відродження» ініціює проведення на базі ЦТДЮГ молодіжної християнської зустрічі представників спільнот, які діють при парафіях церков УГКЦ м. Львова. Програмою заходу передбачено духовно-просвітницькі розважальні заходи з нагоди 150-річчя Митрополита Андрея та 200-річчя від дня народження св. Івана Боско. Мета заходу окреслюється актуальним гаслом: «В єдності – сила молоді: і свідомістю, і духовністю».

DSC_0012 DSC_0018 DSC_0027

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: