Львівська облрада скерує звернення до Прем’єр-міністра України стосовно нагальних проблем аграрної галузі (відео)

Про це повідомив голова Львівської обласної ради Петро Колодій під час зустрічі Міністра аграрної політики та продовольства України Олексія Павленка з виробниками сільськогосподарської продукції Львівщини. Зустріч відбулася 31 січня на оптовому ринку „Шувар” у рамках робочої поїздки міністра у Львівську область.

Під час зустрічі із міністром та керівництвом області виробники сільськогосподарської продукції озвучили актуальні питання галузі. Це, зокрема, питання, які стосуються відміни низки регуляторних актів, внесення змін у законодавство, врегулювання земельних відносин та багато інших питань.

Як зазначив голова Львівської обласної ради Петро Колодій, днями у приміщенні Львівської обласної ради відбудеться робоча нарада, на якій буде підсумовано всі ті проблеми, які піднімають виробники сільськогосподарської продукції, які неодноразово піднімала Львівська обласна рада у своїх зверненнях на адресу Верховної Ради України, Прем’єр-міністра України, профільних міністерств. Усі питання буде акумульовано у зверненні на адресу Прем’єр-міністра, профільних міністерств.

Петро Колодій каже:„ В аграрному секторі чимало проблем. Вони виникли не вчора, а накопичувалися роками. Нині дуже багато перешкод, які заважають розвитку сільського господарства. Позитивом є те, що міністр розуміє всі ті проблеми. Ми їх обговорили. Однак на рівні одного міністерства ці проблеми не вирішити. Ми ініціюватимемо, щоб ці питання піднімалися на засіданнях Кабінету Міністрів і було зроблено все для того, щоб перешкоди для подальшого розвитку галузі зняти”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: