Львівське відділення Олімпійської Академії України – серед кращих в державі (фото)

У залі засідань Національного університету фізичного виховання та спорту України відбулася чергова XVI сесія Олімпійської Академії України (ОАУ), повідомила Дивись. Інфо Оксана Вацеба

Львівщину на цій сесії представляли: керівник обласного відділення, заступник начальника управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації проф. Оксана Вацеба й професори Львівського державного університету фізичної культури Михайло Линець та Юрій Бріскін.

Під час засідання було розглянуто й затверджено звіт Олімпійської Академії України за 2014 рік, а також обговорено питання співпраці НОК України та ОАУ (доповідач член Виконкому НОК України Ганна Сорокіна), олімпійської освіти в школах України (доповідач директор ОАУ Валентина Єрмолова), міжнародної діяльності ОАУ (доповідач учений секретар ОАУ Лариса Доценко), діяльності регіональних відділень тощо.

В ухваленому рішенні про діяльність Олімпійської Академії України за 2014 рік відзначено ефективну роботу Дніпропетровського, Львівського, Харківського, Сумського, Чернівецького, Тернопільського, Херсонського обласних відділень та їх керівників.

Серед основних перспективних напрямів роботи в регіонах окреслено завдання зі створення музеїв та кабінетів історії олімпійського руху у навчальних закладах, залученню школярів до науково-дослідної роботи з історії та сьогодення олімпійського руху, залученню загальноосвітніх закладів до Всеукраїнської мережі шкіл олімпійської освіти, активізації пропагандистської роботи серед дітей та молоді напередодні перших Європейських Ігор та ін.

ОАУ 2 оау 2015 січень ОАУ 2015 оау київ2

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: