У Запоріжжі успішно завершився чемпіонаті України з легкої атлетики

У легкоатлетичному манежі ВАТ "Запоріжсталь" у м. Запоріжжі тривали змагання найкращих легкоатлетів України за програмою командного чемпіонату України з легкої атлетики у приміщенні та командного чемпіонату України у приміщенні з багатоборств, повідомила Дивись. Інфо Оксана Вацеба

За перемогу у командних змаганнях сперечалися 25 збірних команд областей України та м. Києва, в т.ч. спортсмени Донеччини та Луганщини.

Перше місце в загальному заліку з сумою 1 586 очок виборола збірна команда Дніпропетровської області; на другому місці Харківська область – 1 410 очок та на третьому місці - збірна команда Житомирської області - 1 225 очок.

Збірна команда Львівської області з загальною сумою 775 очок посіла 8 сходинку рейтингу командного чемпіонату України 2015 року, поступились лише 9 очками збірній команді господарів змагань - Запорізькій області (784 очки).

За програмою змагань з багатоборств тріумфаторами виявилися представники Київської області, на другому місці спортсмени Вінницької області, та на третьому – збірна Днiпропетровщини.

Збірна команда Львівської області виборола 8 загальнокомандне місце.

Загалом у командному чемпіонаті України з легкої атлетики у приміщенні та командному чемпіонаті України з багатоборств взяли участь 450 легкоатлетів зі всієї України.

Серед кращих у команді Львівської області варто відзначити таких легкоатлетів:

- Оксана Райта, яка на дистанції 2 000 м з/п з часом 6.43,64 хв. виборола срібну нагороду (тренери ЗТУ Сташків М.В., Кропивницька І.С., Кретів О.М., ЛШВСМ);

- Романа Харченко (тренер Нікіфоров О.С. ЛДЮСШ-2), Іванна Остимчук (тренери Свищ Я.С., Сташків М.В., Сазонова В.І., ЛУФК), Орися Мочульська (тренери Тарнакін В.В., Тарнакіна О.Б., Єретик В.Ю., ЛШВСМ ) та Ірини Бубняк (тренери ЗТУ Сташків М.В., Кропивницька І.С., Зубова Н.З., ЛШВСМ) у жіночій естафеті з часом 5:13.57 хв. показали другий результат й відзначені срібними медалями;

- Віктор Шаповал в секторі для стрибків в висоту серед чоловіків (тренер ЗТ У Лебедюк В.І., ЛШВСМ) з результатом 2 м 15 см здобув бронзову нагороду;

Богдан-Іван Городиський (тренери ЗТУ Сташків М.В., Кропивницька І.С., Хіміон Т.В., ЛШВСМ) на дистанції 1 500 м з часом 3.51,97 хв. виборов бронзову нагороду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: