Депутати, які увійшли до групи «Львів європейський»: ким вони були у «Свободі»?

29 січня 2015 року у Львівській міській раді депутати, які раніше входили до фракції Всеукраїнського об’єднання «Свобода» у Львівській міській раді створили групу «Львів європейський».

Депутати групи «Львів європейський», це члени ВО «Свобода», які є одними з тих, що зробили Львівську міську організацію базовою, звідки і почався успіх ВО «Свобода». Більшість з них робили результат «Свободи» на виборах 2006, 2007, 2010 років. Також усі депутати групи «Львів європейський» творці успіху «Свободи» на місцевих виборах у Львові 2010 року. Тоді до Львівської міської ради пройшло 55 депутатів-свободівців, 37 з яких були обрані по мажоритарній системі. Це свідчить про те, що рівень міської організації і довіра до неї на той час були на дуже високому рівні. Багато хто говорить, що тоді «Свобода» перемогла завдяки бренду. Так. Але для того, аби бренд спрацював на конкретну людину, спершу потрібно було напрацювати на бренд, що і робили тодішні кандидати в депутати.

Кожен з тих, хто увійшов до групи «Львів європейський» раніше займав у «Свободі» певну керівну посаду. У новоствореній групі є люди, які створювали СНПУ, що потім стала «Свободою», які створювали Львівську міську організацію «Свободи», які входили до районних комітетів і були у різний час заступниками чи керівниками міського і районних осередків «Свободи» у місті Львові. Подаємо список депутатів і перелік посад, які вони займали у партії.

Іван Гринда – у ВО «Свобода» з 2000 року. Голова Личаківської районної організації, двічі голова Львівської міської організації, заступник голови обласної організації, заступник голови фракції ВО «Свобода» у Львівській міській раді. Депутат ЛМР з 2006 р.

Тарас Семущак - один з засновників СНПУ у 1991 році. у ВО «Свобода» з 2005 року. Заступник керівника Личаківської міської організації, керівник Франківської районної організації, заступник керівника Львівської міської організації.

Василь Горон - у ВО «Свобода» з 2000 року. Помічник народного депутата України та депутата Львівської обласної ради О. Тягнибока.

Андрій Хомицький - у ВО «Свобода» з 2003 року. Секретар Львівської міської організації, голова Сихiвської районної організації, заступник голови Львівської міської організації. Радник О.Тягнибока з економiчних питань. Депутат ЛМР з 2006 р.

Олександр Клюс - у ВО «Свобода» з 2006 року. Керівник осередку «Свободи» у селищі Рудно, заступник керівника Залізничної районної організації, керівник Франківської районної організації.

Роман Вусач - у ВО «Свобода» з 2006 року. Відповідальний за безпеку у Лвьівській міській організації. Заступник керівника Шевченківської міської організації.

Володимир Михальчук - у ВО «Свобода» з 2006 року. Керівник Галицької районної організації. Заступник керівника міської районної організації.

Святослав Макітра - у ВО «Свобода» з 2008 року. Заступник керівника Франківської районної організації. Секретар Франківської районної організації. Журналіст прес-служби Львівської міської та обласної організацій.

Сергій Подолинний - у ВО «Свобода» з 2009 року. Керівник психологічної служби Львівської міської організації.

Анатолій Країнський - у ВО «Свобода» з 2008 року. Член комітету Галицької районної організації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: