Кузьма "Скрябін" був за кермом під час трагічної ДТП, його пасажирка вижила (фото)

Фронтемен гурту "Скрябін" Андрій Кузьменко був за кермом авто під час смертельної ДТП, його пасажирка вижила і була доправлена до лікарні.

Про це заявив начальник прес-служби ДАІ Кривого Рогу Володимир Кисличенко. У ДАІ заявили, що Кузьма був за кермом автомобіля Toyota, який зіткнувся з молоковозом.

Лідер "Скрябіна" загинув на місці аварії.

"На трасі Кіровоград-Запоріжжя на 86 кілометрі (в районі села Тернуватка), рухався автомобіль Toyota Sequoia (за кермом був Андрій) з боку Кривого Рогу у бік Кіровограда. На заокругленні дороги сталося зіткнення з автомобілем "Газ" молоковоз-автоцистерна, що перевозив молоко.

В результаті ДТП водій Toyota Андрій Кузьменко загинув на місці", - цитує видання "Вести" слова Кисличнека. Пасажирку, яка була в автомобілі разом зі співаком, доправили до міської лікарні №2 у Кривому Розі.

Постраждала і пасажирка молоковозу. Натомість водій цистерни меддопомоги не потребував.

"Пасажирка доставлена до міської лікарні № 2, а пасажирка молоковоза була доставлена у міську лікарню № 9.Водій молоковоза в меддопомоги не потребував ", - резюмував представник ДАІ.

Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини трагічної аварії. Як повідомлялося раніше, користувачі соцмереж не вірять у смерть Кузьми та згадують його пісні: "Давай виключим світло і будем мовчати".

384643121 384643124

ТСН

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: