Львівщина сумує за своїм земляком Андрієм Кузьменком

Сьогодні вранці на Дніпропетровщині у дорожньо-транспортній пригоді раптово обірвалось життя видатного українського співака, лідера гурту «Скрябін» – Андрія Кузьменка. З приводу трагічної загибелі українського музиканта голова Львівської обласної ради Петро Колодій висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого, повідомили у прес-службі обласної ради

«Трагічно пішов із життя наш земляк, вихідець зі Львівщини, людина, яка завдяки непересічному таланту та наполегливій праці здобула неабияку повагу у мистецьких колах і заслужила любов мільйонів українських слухачів, – зазначає Петро Колодій. – Глибоко розділяємо гіркоту втрати, яка сьогодні болить кожному українцю. І віримо, що пам’ять про обдарованого музиканта, світлу і справедливу людину, переконаного патріота Української держави завжди житиме у наших серцях».

Нагадаємо, що сьогодні вранці на Дніпропетровщині у ДТП загинув лідер гурту «Скрябін», Андрій Кузьменко, відомий під псевдонімом Кузьма Скрябін. За попередніми даними, близько 8:20 у Криворізькому районі, біля села Лозоватка, сталося зіткнення позашляховика, в якому знаходився співак, та вантажівки. Як повідомила прес-служба ДАІ МВС, на жаль, від отриманих травм, Андрій Кузьменко, загинув на місці аварії.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: