На Самбірщині місцеві майстри ремонтують БТР для батальйону «Львів» (фото)

Мешканці міста Рудки Самбірського району відновлюють та вдосконалюють бронетранспортер для батальйону патрульно-постової служби «Львів».

З відповідним проханням бійці батальйону звернулись до місцевих мешканців. Також, допомогти погодився народний депутат, член депутатської групи «УДАР» Ярослав Дубневич.

Усі ж ремонтні роботи виконуються місцевими майстрами. Також, мешканці Рудок забезпечують витратні та паливно-мастильні матеріали.

«Я вважаю, що це велика, добра справа і радий коли долучаються багато представників Львівщини. Таким чином ми, галичани, знову демонструємо, що, хоча війна точиться далеко від Львівщини, однак ми усі свої сили та ресурси віддаємо цій боротьбі, майбутній перемозі.

Така ініціатива є хорошим приклад і для інших громад. Якщо кожен з нас, кожна громада здійснить подібні кроки, ми суттєво посилимо нашу армію», - відзначив Дубневич.

Волонтери обіцяють, що вже за тиждень цей БТР у повній бойовій готовності передадуть бійцям із батальйону «Львів». Допомагати українському війську у такий спосіб чоловіки готові і надалі, а ще сподіваються, що їхній добрий вчинок стане прикладом для громад інших містечкок.

BTR BTR1

Прес-служба Львівської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: