Такого другого Кузьми в нас не буде вже ніколи, - Руслана (фото)

Українська співачка Руслана Лижичко вшанувала пам'ять музиканта, лідера гурту "Скрябін" Андрія Кузьменка, який сьогодні загинув на Дніпропетровщині у ДТП

На своїй сторінці у "Фейсбуці", вона написала, що Кузьма був одним з її найулюбленіших музикантів і що їй його  дуже не вистачатиме

"Ця смерть – це фатальна помилка. Вона не для нього. Сказати ШОК – це нічого не сказати… Сказати ТРАГЕДІЯ – це нічого не сказати… В серці, і навіть по шкірі якесь "тремоло"… Неможливо підібрати слова, тому що Кузьма пішов від нас, забравши з собою величезну кількість невиказаних слів і ненаписаних пісень. Неймовірна Втрата! Це була Людина, яка могла ідеально користуватися словами…", - написала Руслана.

"Такого другого Кузьми в нас не буде вже ніколи. Він умів зробити атмосферу, він довкола себе збуджував простір – простір навколо нього просто бринів...Вічна пам’ять моєму братові", - додала співачка.

Нагадаємо, українські музиканти висловлюють співчуття рідним загиблого Кузьми Скрябіна. Свої думки з приводу смерті відомого лідера гурту "Скрябін" оприлюднили у соцмережах Святослав Вакарчук, Джамала,Тіна Кароль, Катерина Осадча та Ані Лорак. Свої співчуття також висловила і Олена Мозгова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: