Управління соціального захисту опрацьовує інформацію про надавачів соціальних послуг та потенційних отримувачів

З метою визначення кількості потенційних одержувачів соціальних послуг м. Львова та суб’єктів, що надають такі послуги, управління соціального захисту Львівської міської ради звертається до надавачів соціальних послуг різних форм власності, які зареєстровані в м. Львові, з метою систематизації інформації про кількість потенційних одержувачів соціальних послуг у м. Львові, повідомили у прес-службі ЛМР.

Управління соціального захисту ЛМР звертається, відповідно до Закону України «Про соціальні послуги» та наказу Міністерства соціальної політики України від 20.01.2014 року № 28 «Про затвердження Порядку визначення потреб населення адміністративно-територіальної одиниці у соціальних послугах».

«Наказом Міністерства соціальної політики України від 20.01.2014 року № 28 затверджено Порядок визначення потреб населення адміністративно-територіальної одиниці у соціальних послугах. Сьогодні Україна стає на шлях реформ, зокрема в соціальній сфері. Для їх реалізації необхідно мати актуальну інформацію про ринок соціальних послуг в нашому місті, аби залучати суб’єкти надання соціальних послуг до спільної праці в контексті дії згаданого наказу», - повідомила заступник начальника управління соціального захисту Львівської міської ради Ольга Сільчак.

Отож, суб’єктам надання соціальних послуг м. Львова, задля внесення їх в базу даних, слід подати інформацію про кількість потенційних одержувачів соціальних послуг організації та перелік послуг, які ними надаються (згідно з додатками 1,2,3,4 - Наказу Міністерства соціальної політики України від 20.01.2014 року № 28) до управління соціального захисту Львівської міської ради (м. Львів, вул. Галицька, 21), а також на електронну адресу [email protected].

З додатками Наказу Міністерства соціальної політики України від 20.01.2014 року №28 можна ознайомитися за адресою http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/z0253-14/print1389966982437754, або на сайті «Львів соціальний» http://social.lviv.ua/index.php?option=com_k2&view=item&layout=item&id=4173.

Більше інформації щодо цього питання можна отримати у відділі соціальних програм управління соціального захисту Львівської міської ради за тел. 235-69-79.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: