Львівська ОДА допомагає переселенцям робити перші кроки у бізнесі

Упродовж листопада 2014 – січня 2015 року Львівська облдержадміністрація, ГО «Центр просвітництва та розвитку людини» у партнерстві з ГО «Кримська хвиля» реалізували проект з інтерактивного навчання внутрішньо переміщених кримчан для сприяння їх успішної  інтеграції та адаптації у місті Львів.

За цей період у стінах Львівської ОДА понад 80 переселенців пройшли тренінги із особистісного розвитку, працевлаштування та започаткування власного бізнесу, повідомила прес-служба Львівської ОДА

За час проведення тренінгів, учасники навчилися визначати: цілі, мислити стратегічно, та розставляти пріоритети. Здобули навички з тайм-менеджменту, написання резюме і мотиваційних листів.

Переселенці з Криму ознайомилися з базовими принципами започаткування власної справи, методами генерування підприємницької ідеї. Визначилися з необхідними ресурсами та потенційними клієнтами для ведення бізнесу, а також отримали знання з основ бізнес-планування та маркетингових технологій.

За словами виконавчого директора ГО «Центр просвітництва та розвитку людини» Наталії Проць, оптимізм переселенців та їхня віра у себе є ключовими факторами на шляху до подальшого розвитку та самореалізації.

«Одним із найяскравіших прикладів є активна діяльність кримчанки Ольги Анісімової. Вона  – переселенка із Ялти і мати чотирьох дітей. Вона вирішила перетворити своє хобі - кулінарію у прибутковий бізнес, відкривши сироварню», - розповіла Наталія Проць.

Підсумовуючи результати навчань, директор департаменту інформаційної діяльності і комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Дмитро Посипанко також відзначив готовність влади допомагати тим, хто цього потребує.

«Обласна державна адміністрація завжди готова допомагати, як громадським організаціям, так і окремим громадянам у реалізації їхніх ідей і проектів. Головне – це прийти і донести свою ідею», - прокоментував він.

Нагадаємо, що Проект здійснювався за сприяння Міністерства закордонних справ Німеччини, Інституту міжнародного співробітництва Німецької асоціації народних університетів (DVV International), Громадської організації «Інформаційно-дослідний центр «Інтеграція та розвиток».

Контактна інформація:

097 30 80 287 / 097 451 49 66 / [email protected] – Наталія Проць ( виконавчий директор ГО «Центр просвітництва та розвитку людини»)

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: