На Жовківщині обіцяють відремонтувати Богом забуті дороги

За попередніми розрахунками на XI Європейський тиждень велосипедного туризму «ECTW – 2015», який відбудеться 12-19 липня у м.Жовкві, приїде близько 500 велотуристів з-за кордону та України. Для успішного проведення заходу в міському бюджеті Жовкви заплановано 75 тис. грн., а також 2 млн. грн. на ремонт доріг в межах міста, повідомили у прес-службі ЛОДА

Зазначимо, що Жовківська районна держадміністрація подала пропозиції на ремонт доріг Жовква – Крехів, Куликів – Звертів, Жовква – Ст. Скварява – Мокротин – Мервичі – Костеїв – Куликів, Рава-Руська – Потелич, а також на інших доріг, якими пролягатимуть веломаршрути.

Про це йшлось під час наради у Жовківській РДА за участі директора департаменту міжнародного співробітництва та туризму облдержадміністрації Віталія Горбатенка, керівництва району та міста, а також Львівської обласної федерації спортивного туризму.

Як прокоментував Віталій Горбатенко, розвиток активного туризму є одним з пріоритетних напрямків в області. Відтак, часткова промоція заходу здійснюватиметься в рамках обласної Програми розвитку туризму та курортів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: