Сьогодні 60 військових прийдуть вшанувати Нерукотворний образ Ісуса Христа

Як повідомив капелан Львівської міської ради отець Павло Дроздяк, сьогодні після 14.00 год в Собор св. Юра приїдуть 60 військових, аби вшанувати Нерукотворний образ Ісуса Христа та помолитись до реліквії.

Нагадаємо, до Львова з особистої захристії Папи Римського привезли унікальну реліквію – оригінал Нерукотворного Образу Ісуса Христа. Від 30 січня до 15 лютого святиня виставлена до почитання у Соборі Святого Юра.

Як розповів отець Павло Дроздяк, від моменту відкриття реліквії до привселюдного почитання, протягом усіх днів до Собору св. Юра люди стоять у чергах, аби помолитись до Нерукотворного Образу Господа нашого Ісуса Христа.

«Усі ці дні до Собору стоять черги ще з вул Листопадового Чину. Людей, які мають бажання помолитись до Нерукотворного Образу Господа нашого Ісуса Христа, надзвичайно багато», - розповів отець Павло Дроздяк.

Нагадаємо, у храмі суворо забороняється фотографувати реліквію, знімати на камери чи в будь-який інший спосіб фіксувати Нерукотворний Образ. Також закликаємо усіх, хто збирається відвідати Собор Святого Юра, не брати із собою жодних зайвих предметів, великих валіз чи будь-чого, що могло б зашкодити безпеці людей і реліквії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: