Львівська міська рада діє в інтересах Садового, а не львів’ян (відео)

Юридична тяганина довкола намагань чиновників Львівської міської ради відібрати в компанії-перевізника «Успіх БМ» маршрут № 53, а згодом і цілковито витіснити з ринку транспортних перевезень Львова, чітко вказують на дії в інтересах іншої компанії – АТП-14630. А оскільки останній перевізник є близьким та підконтрольним міському голові Львова Андрієві Садовому, то можемо констатувати, що робота міської рада спрямована на інтереси свого «шефа» - Андрія Садового, а не на користь громади Львова. Про це заявила юрист компанії «Успіх БМ» Ірина Супрун.

За її словами, Львівська міська рада, знаючи що є рішення суду, яке не набувало законної сили і оскаржується в суді, всупереч судовій забороні укладає з ПАТ «АТП-14630» договір на обслуговування міського маршруту №53.

«Проте на цей момент цей маршрут на законних правах обслуговувала «Успіх БМ». Відтак потреби в забезпечені додаткових автобусів на цьому маршруті не було, адже ТОВ «Успіх БМ» добросовісно   надавав послуги. Однак, щоб надати можливість їздити також і ПАТ «АТП 14630», спеціально було укладено такий договір, який в майбутньому дозволить цьому підприємству підстави оскаржити його в суді, а тим часом нібито законно їздити», - роз’яснює багатоходівку юридичного департаменту міської ради пані Супрун.

«Усі дії (в тому числі пропозиція про розірвання договору. –див. фото) сформульовані таким чином, щоб надати можливість ПАТ «АТП 14630» надалі їздити на цьому маршруті, поки будуть тривати усілякі юридичні листування з Львівською міською радою. – Веде далі юрист. – Розуміючи, що укравши договір, розірвати в добровільному порядку його буде майже не можливо, свідомо надсилає лист саме такого змісту. – див. фото )».

Ірина Супрун звертає увагу на те, що пункт 9.3. Договору надає право Департаменту в 30-ти денний строк розірвати договір з АТП-14630.

«Якщо протягом цього терміну питання про розірвання договору не є врегульованим між сторонами , дія Договору вважається припиненою. Знаючи про усі ці юридичні тонкощі, Львівська міська рада насправді не діє в інтересах пасажирів міста Львова, а в інтересах окремого перевізника. Така неоднозначна позиція (зокрема юридична) та поспішна поведінка чиновників Львівської міської ради по укладенню договору з ПАТ «АТП 14630» може ставити під сумнів неупередженість та законність їхній дій», - резюмує юрист.

Додаток № 1

Нагадаємо, 18 грудня працівники «Успіх БМ» вийшли з пікетом до Львівської міської ради з вимогою припинити незаконні утиски перевізника.

22 січня Львівським апеляційним адміністративним судом визнано незаконними дії Департаменту щодо розірвання договорів з ТОВ «Успіх БМ».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: