Мітингувальники покинули Банкову з обіцянкою (фото, відео)

Представники "Всеукраїнського батальйонного братства" прийшли під адміністрацію президента України на вул. Банковій у Києві, де проводять акцію з вимогою до глави Української держави Петра Порошенка ввести воєнний стан.

Як розповіли у вівторок ввечері в ГУ МВС України в м. Києві, близько півсотні людей проводили санкціонований мітинг біля адміністрації президента з вимогою введення воєнного стану в країні, пише Інтерфакс-Україна.

"Учасники акції не погоджувалися заходити в приймальню для відповідного оформлення своїх вимог і хотіли потрапити до конференц-залу безпосередньо в будівлі адміністрації. Вони пройшли на територію за шлагбаумом, однак далі на територію адміністрації президента їх не пропустили працівники міліції", - розповіли в столичному главку міліції.

При цьому в міліції спростували інформацію деяких ЗМІ про нібито штурм адмінбудівлі.

"Не було ніякого штурму, затриманих і постраждалих під час акції також немає", - сказав співрозмовник.

У даний час ситуація спокійна.

Станом на 18.20 вівторка кілька десятків людей стоять навпроти КПП при вході на територію адміністрації з боку вул. Банкової.

Навпроти них стоїть шеренга бійців Національної гвардії України у захисному спорядженні. Обстановка спокійна і мітингувальники не вживають ніяких дій. Станом на 19.20 рух до АП з боку вулиці Інститутської відкрито. Стоїть автобус з міліцією. Все тихо.

Станом на 19.26 до активістів вийшов замлави адміністрації президента Андрій Таранов, який прийняв звернення до президента України і пообіцяв у середу узгодити з Порошенком проведення зустрічі з ініціативною групою від мітингувальників, щоб обговорити проблемні питання

Джерело: fakty.ictv.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: