Ніколи не називала його Андрієм, у нас були смішні прізвиська, але це не для ефіру, - Руслана (відео)

Сьогодні зранку, коли я їхала на ефір «Сніданку», на який я погодилася лише через те, що вважаю за необхідне зараз чим більше добрих, світлих, позитивних слів говорити за Кузьму, я побачила такий гарний схід сонця і не могла повірити, що вже добу немає з нами Андрія… Про це у Фейсбуці пише Руслана Лижичко

"Вночі я не змогла заснути. Я дуже болісно переживаю цю трагедію. Важко буде взяти себе в руки. Тут ні до чого говорити, сильна людина чи не сильна – у такі хвилини стаєш слабким і розумієш, що сталася фатальна помилка, яку вже ніяк не виправиш...

Чесно кажучи, лише зараз я відчуваю, наскільки сильно я любила Кузьму. Зараз я починаю це розуміти, наскільки особисто мені не вистачатиме елементарної можливості йому подзвонити і запитатися “Чувак, як справи?”...

Шкода, що ми починаємо цінувати і усвідомлювати такі речі лише після того, як ми втрачаємо... Сказати, що боляче, - це нічого не сказати.

Я спробую постійно викладати якісь маленькі спогади про Андрія.
До речі, я ніколи не називала його Андрієм. Я завжди... у нас були смішні прізвиська, як ми одне одного називали, але це залишиться зі мною. Це, як кажуть, не для ефіру.

Направду, важко формувати думки. Дивишся на фото – і плачеш, дивишся на відео – і плачеш. Руки опускаються і нічим іншим не можеш займатися. Всі мої думки лише про Кузьму.

Він подарував десятки, сотні, тисячі тонн позитиву, оптимізму... Він знав, як підбадьорити. Він дарував фантастичну безцінну позитивну енергетику, якої так сьогодні не вистачає.

Що ми можемо зараз зробити? Як кожен з нас може віддячити нашому Кузьмі за ті світлі моменти, які він дарував нам? Що ми можемо дати йому таке, щоби кожна часточка нашої енергії і пішла до нього?
Не знаю, у яких формах та матеріях це вимірюється, але я вірю, що він це відчує.
Тому я вважаю, що ми маємо зробити не лише концерт, який я пропоную зробити з тими почестями, на які Кузьма заслуговує... Це має бути надзвичайно велика арена... Це має бути рок-н-рол. Цей концерт має бути незвичайним... і він необхідний... Після таких заходів з’являється хоча маленьке, але полегшення.
Я повністю підтримую ідею, що кошти від цього концерту треба буде передати його сім’ї, якій зараз дуже непросто, як і його команді", - написала Руслана

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: