Синютка розпустив обласний конкурсний комітет

Голова Львівської ОДА Олег Синютка підписав розпорядження «Про призупинення діяльності обласного конкурсного комітету з розгляду конкурсних пропозицій та прийняття рішення про визначення переможця конкурсу на автобусному маршруті загального користування». Відповідне розпорядження оприлюднене на сайті ОДА, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо. 

Відповідно до статті 6 Закону України "Про місцеві державні адміністрації", постанови Кабінету Міністрів України від 3 грудня 2008 року №1081 "Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування", враховуючи розпорядження голови облдержадміністрації від 20 січня 2015 року № 18/0/8-15 «Про відсторонення Лазара О.М. та покладання виконання обов’язків директора департаменту розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу облдержадміністрації на Ситник Н.В.», протокольне доручення голови облдержадміністрації від 23 січня 2015 року, а також кадрові зміни в обласній державній адміністрації:

1. Призупинити проведення конкурсів на визначення перевізників для роботи на автобусних маршрутах загального користування і діяльність обласного конкурсного комітету з розгляду конкурсних пропозицій та прийняття рішення про визначення переможця конкурсу на автобусному маршруті загального користування (надалі - обласний конкурсний комітет), склад якого затверджено розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 28 травня 2014 року № 197/0/5-14 (із змінами), на період призначення заступників голови обласної державної адміністрації та затвердження розподілу функціональних обов'язків між керівництвом обласної державної адміністрації.

2. В.о. директора департаменту розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу обласної державної адміністрації Ситник Н.В., після затвердження нового розподілу функціональних обов'язків між керівництвом обласної державної адміністрації, протягом тижня надати голові обласної державної адміністрації пропозиції щодо персонального складу обласного конкурсного комітету.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: