У Львові адміністративні послуги стали доступнішими

Відтепер подати документи на отримання адміністративної послуги Львівської міської ради можна в будь-якому районі міста. Про це повідомили в Центрі надання адміністративних послуг міста Львова, повідомили у прес-службі ЛМР.

З лютого місяця 2015 року територіальні підрозділи Центру надання адміністративних послуг, які розташовані в кожному районі міста, розпочали прийом всіх адміністративних послуг, суб’єктами надання яких є виконавчі органи Львівської міської ради.

«Наприкінці минулого року ми започаткували прийом звернень на отримання адміністративних послуг через територіальні підрозділи таких виконавчих органів, як управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин, управління інженерного господарства та інші. Це значно спростило роботу міського Центру надання адміністративних послуг та позитивно відзначилося на відгуках мешканців. Саме тому з лютого місяця цього року районним Центрам передано повноваження приймати документи на всі адміністративні послуги Львівської міської ради», - повідомила начальник Адміністративно-господарського управління ЛМР Валентина Бартошик.

Ознайомитися з переліком адміністративних послуг, інформаційними картками та заявами адміністративних послуг можна на сайті Львівської міської ради за адресою: www.city-adm.lviv.ua в рубриці «Реєстр послуг».

«Для того, щоб забезпечити якісну роботу та прийом документів, кожний працівник територіального підрозділу ЦНАП пройшов підготовчі навчання з представниками управлінь, які надають послуги. Ці навчання проводилися протягом січня місяця, і з лютого територіальні підрозділи розпочали прийом таких звернень. Відтепер для отримання адміністративної послуги не обов’язково їхати до Львівської міської ради, а можна подати документи в районному Центрі за місцем проживання або праці, що дуже зручно для людей, які проживають у віддалених районах міста, людей похилого віку та людей з обмеженими можливостями», - додає начальник Адміністративно-господарського управління ЛМР Валентина Бартошик.

Нагадаємо, що видачу результату адміністративної послуги здійснюватимуть у місці подачі документів. Про готовність результату працівники ЦНАПу повідомлять телефоном або смс-повідомленням.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: