Депутати похвалили Посипанка і розкритикували Гамкало

Таке рішення ухвалили депутати 4 лютого на засіданні постійної комісії з питань культури, історико-культурної спадщини, духовного відродження та засобів масової інформації Львівської обласної ради, заслухавши звіт директора департаменту з питань культури, національностей та релігій облдержадміністрації Наталії Гамкало про роботу структурного підрозділу Львівської ОДА та виконання програм за 2014 рік, повідомила прес-служба Львівської облради.

Під час обговорення депутати з-поміж багатьох зауважень, відзначили, що більшість заходів, які проводив департамент, відбувалися у Львові, а не в районах області. Чимало запитань і застережень пролунало від представників громадських організацій. Окрім того департамент самостійно, без погодження депутатів, вніс дуже багато змін до заходів на 2014 рік.

Голова постійної комісії з питань культури, історико-культурної спадщини, духовного відродження та засобів масової інформації Львівської обласної ради Роман Ковальчук зазначив: «Депутати неодноразово висловлювались про те, що у департаменті створювали перешкоди при прийомі документів від громадських організацій. А в деяких питаннях просто ігнорували рішення та думку комісії».

Водночас, депутати на засіданні комісії оцінили на «відмінно» роботу департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Львівської обласної державної адміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: