Львівська, Волинська та Закарпатська області обмінялись досвідом з надання адміністративних послуг (фото)

4 лютого у Львівській облдержадміністрації відбувся семінар щодо удосконалення діяльності центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП). Учасниками цих навчань стали близько 50 осіб, серед яких адміністратори ЦНАПів, провідні експерти у галузі надання адміністративних послуг зі Львівської, Волинської та Закарпатської областей.

Захід відбувся у форматі обміну кращим досвідом роботи центрів надання адміністративних послуг, за фінансової підтримки представництва Фонду Фрідріха Науманна в Україні.

Учасники семінару обговорили проблемні питання розвитку та роботи центрів надання адміністративних послуг у регіонах. Зокрема, директор департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості Львівської ОДА Василь Лозинський, ознайомив присутніх із станом надання адміністративних послуг в області та досягненнями у цій сфері.

Василь Лозинський також поділився досвідом створення електронної системи "Галерея послуг Львівської області", робота якої дозволяє пришвидшити надання адміністративних послуг в регіоні, та зробити процес надання послуг максимально прозорим.

Цікавим для учасників заходу став досвід міста Луцьк, де у міському центрі надання адміністративних послуг з середини лютого цього року видаватимуть біометричні паспорти. Організатори такого новаторства впевнені, що такий крок матиме значний антикорупційний ефект.

Зазначимо також, що серед учасників семінару були й представники територіального відділення Державної міграційної служби та Головного управління юстиції у Львівській області.

DSC_7817 DSC_7818 DSC_7819

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: