На ремонт стерилізаційно-ветеринарного центру на вул. Промисловій було використано майже 350 тис. грантових коштів

Місто продовжує реалізувати проект «S.O.S. – безпека співжиття людей та безпритульних тварин на польсько-українському прикордонні: Львів, Люблін, Луцьк та Івано-Франківськ». Зокрема, як повідомив начальник управління житлового господарства ЛМР Юрій Голець під час слухання річних звітів виконавчих органів ради, у 2014 р. розпочато капітальний ремонт стерилізаційно-ветеринарного центру на вул. Промислова, 56, на суму 347,156 тис грн., повідомили у прес-службі ЛМР

Також, за словами Юрія Гольця, у 2014 р. місто проводило плідну роботу із громадськими зоозахисними організаціями. Щотижнево організовуються і проводяться спільні рейди з Управлінням муніципальної дружини парками, кладовищами, історичними та пам’ятними місцями м. Львова, щодо недопущення порушень діючих «Правил утримання і поводження з тваринами у м. Львові».

Упродовж минулого року львівське комунальне підприємство «Лев» відловило 839 безпритульних тварин. Як додає в.о. директора підприємства Наталія Місьонг, 149 із них – прилаштовано.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: