У Львові створять Центр дозвілля для дітей, які конфліктують з законом

Сьогодні, 5 лютого, у Львівській міській раді відбулись слухання звіту про роботу департаменту гуманітарної політики за 2014 рік. Директор департаменту гуманітарної політики Галина Слічна розповіла про заходи, які провів відділ у справах дітей, повідомили у прес-службі ЛМР.

Впродовж минулого року проведено 8 заходів в рамках проекту «Духовний світ дитини». Відділ розпочав реалізовувати проект реформування системи кримінальної юстиції щодо неповнолітніх та створення Центру дозвілля для дітей, які конфліктують з законом.

Відділ виготовив та розповсюдив поліграфічну продукцію профілактичного змісту щодо розвитку сімейних форм виховання. Адже, нагадаємо, що робота відділу у справах дітей направлена на спонукання батьків до виконання батьківських обов’язків, повернення дітей у сім'ю та, у разі потреби, вжиття заходів щодо своєчасного надання дитині статусу дитини, позбавленої батьківського піклування.

В рамках Школи здорового способу життя, був проведений захід в парку Знесіння. Підоблікові діти влітку відпочивали на туристичній базі «Карпати» в Сколівському районі.

Для реабілітації двох дітей в РЦ «Еліта» було проведено благодійну акцію «Фабрика квітів». Захід «Великдень у гаю» зібрав 32 тис. грн. на потреби нового ДБСТ на вул. Мечникова.

Для 360 дітей, в т.ч. дітей, батьки яких воюють в зоні АТО, дітей з Донецької та Луганської областей, Криму, було проведено свято Миколая в Палаці ім. Хоткевича

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: