Визначення переможця на маршруті №47а нелегітимне, - «За якісний транспорт»

Львівський міський конкурсний комітет не є легітимним, тому ГО «За якісний транспорт» буде оскаржувати рішення цього «комітету» щодо визначення переможця на маршруті № 47а.

Про це повідомив заступник голови ГО «За якісний транспорт» Олег Довганик, інформує прес-служба громадської організації.

«Ще задовго до сьогоднішнього засідання конкурсного комітету ми офіційно направили звернення виконувачу обов’язки першого заступника Львівського міського голови Віктору Пушкарьову із проханням розпустити існуючий конкурсний комітет та оголосити про скликання нового. На жаль, до сьогодні відповіді на це звернення ми так і не отримали», - розповідає Олег Довганик.

Відтак, без прив’язки до сьогоднішнього рішення ми будемо подавати позов на департамент житлового господарства ЛМР із проханням привести існуючий конкурс у відповідність законодавству, оскільки будь-які рішення комітету можуть бути оскарженими у суді, що призведе до транспортного колапсу у місті Львові.

Подаємо текст звернення громадських активістів у повному обсязі:

                                                         В.о. першого заступника

                                                      Львівського міського голови                                                                        Пушкарьову Віктору Вікторовичу

Шановний Вікторе Вікторовичу!

Просимо Вас включити представників наших ГО, а саме ”Молодіжний інформаційно-консалтинговий центр ”За якісний транспорт” і ГО «За Європейський Львів» до конкурсного комітету, який проводить конкурси з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, згідно із постановою від 03.12.2008№ 1081.

Повідомляємо також, що згідно із цією постановою, конкурсний комітет має складатись: 50 % із представників неприбуткових громадських організацій, а 50% - із представників виконавчої гілки влади. Також із тих 50% має бути три ГО, які є профільними громадськими організаціями. Мивісім місяців, разом із УтіЗом, працюємо в робочі групі щодо покращення якості перевезень у Львові. Також в нашому  статуті  основним видом  діяльності є розробка програм щодо покращення пасажирських перевезень. Зараз конкурсний комітет складається:

  1. І. Радь –начальник відділу транспорту управління  транспорту  та звязку
  2. Д.Пецій –заступник начальника юридичного  управління

3.Т.Гринюх –начальник  ВДАІ ГУ МВСУ  у Львівській  області

4.О.Небесний –начальник управління Укртраінспекції у Львівській  області

5.В.Олійник-начальник управління інженерного господарства

  1. Ю.Кривенко – представник Львівської обласної організації  проспілки  працівників  автомобільного транспорту  та  шляхового  господарства України
  2. І.Гринда –депутат  ЛМР, голова постійної комісії інженерного господарства, транспорту та зв язку
  3. С.Досяк - представник Львівської громадської організації  «Асоціація автомобільних перевізників»

9.Ю.Лакатош - представник Львівської громадської організації «Укравтотранс-Львів»

  1. Л.Федюк - представник Львівської обласної громадської організації «Інститут інформаційног права»
  2. І .Корончевський - представник Львівської громадської організації  «Львів-безпечне місто»
  3. Ю.Діль - представник Львівської громадського формування «СКЕЛЯ»

Повідомляємо Вас, що даний конкурсний комітет не є легітимним, згідно із пунктом №23.Постанови №1081 від 03.12.2008:

до складу конкурсного комітету входять представники відповідних   органів   виконавчої   влади,   органів   місцевого самоврядування,     Укртрансінспекції,     Державтоінспекції   та громадських   організацій.   При   цьому кількість представників
громадських організацій, діяльність яких пов'язана з автомобільним транспортом, повинна становити не менш як 50 відсотків загальної  кількості представників громадських організацій. { Абзац перший пункту 23 із змінами, внесеними згідно з Постановами КМ N 525 (   525-2009-п ) від 21.05.2009, N 776 ( 776-2009-п ) від 17.07.2009; в редакції Постанови КМ N 953 ( 953-2011-п ) від 29.06.2011 }

До складу конкурсного комітету не можуть входити представники суб'єктів господарювання - автомобільних перевізників, які є перевізниками-претендентами або які провадять діяльність на ринку перевезень пасажирів, а також представляють інтереси окремих автомобільних перевізників.

ДОКАЗ: http://loo-vaap.nethouse.ua/chleny_loo_vaap

Представників НГО має бути 50%, а зараз складає 33,3%

Львівська громадська організація «Асоціація автомобільних перевізників» - ця ГО представляє представників перевізників, які входять до неї Львівське громадське формування «СКЕЛЯ» - це громадське формування, а в постанові чітко прописано, що має бути ГО.

Тому із вище викладеного просимо: включити наші ГО в конкурсний комітет

  1. Виключити із конкурсного комітету:

а) Львівську громадську організацію «Асоціація автомобільних перевізників”

б). Львівське громадське формування «СКЕЛЯ”

3.Дотриматись пункту №23 в частині того, щоб представники конкурсного комітету складались із представників ГО в 50%.

Куратор ГО “За Європейський Львів”                         Стогул Тарас

Заступник керівника ГО «Молодіжний інформаційно-консалтинговий центр «За якісний транспорт» О.М. Довганик", - йдеться у заяві

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: