Богомолець їде до Львова

8 лютого з робочою поїздкою у Львівській області перебуватиме народний депутат України, голова Комітету з питань охорони здоров’я, радник Президента, громадський діяч Ольга Богомолець, повідомили у прес-службі ЛОДА.

В рамках поїздки, на базі Академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного (вул. Героїв Майдану, 32), о 10:00 год. вона зустрінеться із майбутніми військовими.

Для представників ЗМІ передбачено брифінг!

Державний та громадський діяч Ольга Богомолець презентує громаді Львівщини концепцію військово-медичної доктрини України, що буде ухвалена найближчим часом.

Також Ольга Богомолець надасть інформацію про навчання з тактичної медицини для майбутніх військовослужбовців, що будуть проведені для всіх вищих навчальних закладів системи Міністерства оборони України з плануванням прискореного випуску курсантів уже в березні поточного року.

Під час навчань курсанти отримують практичні навички із зупинки втрати крові, розблокування дихальних шляхів, рятування від пневмотораксу, і методів належного евакуювання поранених. Окрема увага приділяється навчанню вояків надавати допомогу з використанням будь-яких матеріалів, котрі є в їхньому розпорядженні.

Навчання проводять сертифіковані інструктори НАТО і навчені українські спеціалісти з військової тактичної допомоги у бою та сертифіковані інструктори, які навчають солдатів наданню першої допомоги у бою, а військових медиків догоспітальній допомозі, що розроблена спеціально для військовослужбовців. Дані курси є ідентичними до тих, які проходять солдати країн НАТО і США.

Навчання курсу бійця-рятувальника «COMBAT LIFE SAVER відбуваються з ініціативи Ольги Богомолець за сприяння Світового Конгресу Українців.

Контактна інформація:

Ігор Марковський – 067 504 59 08, Станіслав Робота – 097 987 09 29.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: