Компанія I-Nova Consulting приєдналась до Львівського ІТ Кластеру

I-Nova Consulting – це львівська компанія, яка займається розробкою програмного забезпечення та допомагає своїм клієнтам робити бізнес справді ефективним. Свою діяльність компанія розпочала навесні 2011 року. Основними клієнтами її є компанії, що працюють у сфері електронної комерції та є лідерами галузі на ринку європейських країн, зокрема Швеції, Норвегії, Данії, Фінляндії та Нідерландів, повідомили у прес-службі Львівської міської ради

I-Nova Consulting – молода компанія, у команді якої сьогодні – 18 працівників. Переважна більшість їх – це висококваліфіковані й талановиті інженери з чималим досвідом роботи, які розуміють, що розробка програмного забезпечення не просто важлива для підтримки важливих бізнес-процесів, але й є їхньою основою.

«Вступ компанії I-Nova Consulting до Львівського ІТ Кластеру – дуже гарна новина. Ми впевнені, що разом нам вдасться втілити багато важливих проектів, які позитивно та якісно впливатимуть на розвиток ІТ-індустрії в місті. Ми віримо, що, приєднавшись до Кластеру, компанія I-Nova Consulting братиме активну участь у проектах спільноти, і разом ми досягнемо важливих для галузі цілей», – запевнив виконавчий директор Львівського ІТ Кластеру Степан Веселовський.

«Для нашої компанії велика честь – приєднатися до Львівського ІТ кластеру та стати частиною ІТ-спільноти міста Львова. Ми сподіваємось, що досвід роботи, здобутий нами за час співпраці із західними компаніями, дозволить брати активну участь в роботі Львівського ІТ кластеру. Ми підтримуємо місію та цілі ІТ кластеру у формуванні іміджу Львова як технологічного осередку, який дозволить залучати львівським компаніям нові інвестиції для розширення ІТ-бізнесу міста», – сказав Орест Чайківський, Business development manager компанії I-Nova Consulting.

Довідка

Львівський ІТ Кластер – це асоціація провідних компаній галузі інформаційних технологій, які спільно взяли на себе ініціативу з проведення системних змін у бізнес-середовищі міста.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: