Компанія Lohika стала учасником Львівського ІТ Кластеру

До Львівського ІТ Кластеру приєдналася компанія Lohika, головний офіс якої розташовано у Каліфорнії, а українські представництва – центри розробки – у Львові, Києві та Одесі, повідомили у прес-службі ЛМР.

Основними замовниками компанії є стартапи з Кремнієвої Долини – завжди молоді компанії з великим потенціалом і складними проблемами, які потребують вирішення. Відтак, працівники Lohika мають унікальну можливість працювати над інноваційними проектами, використовуючи новітні технології. В основному – це Big Data, Networking, Mobile, а найпопулярнішими мовами програмування є Java, Python, C++.

Команда компанії Lohika у Львові налічує 240 працівників – висококваліфікованих спеціалістів, які надають винятково якісні послуги з розробки програмного забезпечення найбільшим технологічним компаніям світу. Lohika шукає та пропонує своїм клієнтам цікаві, ефективні, нестандартні та інноваційні рішення у сфері ІТ.

«Ми завжди раді вітати у нашій спільноті нових учасників, і нам дуже приємно, що до нас приєдналася така потужна компанія як Lohika. Разом ми зможемо втілити ще більше цікавих та важливих для розвитку ІТ-індустрії проектів. Ми переконані, що Lohika буде активним та ініціативним учасником нашої спільноти, а відтак, плідно співпрацюючи, ми досягатимемо високих результатів у реалізації наших задумів та планів», – зазначив виконавчий директор Львівського ІТ Кластеру Степан Веселовський.

«Ми вважаємо, що ІТ-індустрія як одна з провідних галузей України ставатиме сильнішою та впливовішою тоді, коли ІТ-компанії будуть об’єднуватись та вирішувати спільні проблеми й виклики сьогодення комплексно та разом. Сподіваємось, що вступ Lohika до Львівського ІТ Кластеру принесе користь ІТ спільноті, нашій компанії та нашим працівникам»,  – сказала Христина Гнатюк, Director of Talent Management компанії Lohika.

«IT-галузь є ключовою для міста Львова, а люди, які в ній працюють, є найціннішим талантом, який треба розвивати. IT кластер покликаний об’єднувати однодумців, щоб спільними зусиллями продовжувати швидко розвиватись і якісно рости», – сказав Юрій Гаврилів, Site Engineering Manager компанії Lohika.

Довідка

Львівський ІТ Кластер – це асоціація провідних компаній галузі інформаційних технологій (IT), які спільно взяли на себе ініціативу з проведення системних змін у бізнес-середовищі міста.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: