На Львівщині оголошено конкурс для громадських організацій

Управління молоді та спорту Львівської обласної державної адміністрації оголошує конкурс з визначення програм (проектів, заходів), розроблених громадськими організаціями, для виконання яких надаватиметься фінансова підтримка, повідомила Дивись. Інфо Оксана Вацеба

Конкурс проводиться з метою реалізації державної політики з питань молоді в частині надання підтримки громадських організацій у 2015 році для реалізації програм, спрямованих на соціальне становлення та розвиток молоді.

Проведення Конкурсу передбачено постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2011 року № 1049 "Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених громадськими організаціями та творчими спілками, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка".

Перелік пріоритетних завдань, на розв’язання яких мають бути спрямовані програми громадських організацій.

Національно-патріотичне виховання молоді та допомога Збройним силам України. Утвердження патріотизму, духовності, моральності та формування загальнолюдських цінностей у молоді.

  1. Відзначення в області Року Андрея та Климентія Шептицьких, 100-річчя бою на г. Маківка, 200-річчя від дня народження Михайла Вербицького та інших історичних і пам’ятних дат.
  2. Співпраця з молодіжними організаціями Донецької та Луганської областей, підтримка зв’язків з активною молоддю АР Крим.
  3. Розвиток європейського молодіжного співробітництва. Налагодження міжнародної співпраці молодіжних організацій.
  4. Розвиток молодіжного підприємництва та працевлаштування молоді. Створення сприятливого середовища для забезпечення зайнятості молоді.

Максимально можливий обсяг бюджетного фінансування програми, розробленої громадською організацією, становить 75 % від загальної суми кошторису витрат на реалізацію програми.

Загальний граничний обсяг фінансування конкурсу становить 150 тис. грн.

Заявки з пакетом відповідних документів приймаються до 6 березня 2015 року за адресою: м. Львів, вул. Генерала Чупринки, 55-а, управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації, 1 поверх, каб. № 1.

Контактний телефон: (032) 238-48-82 (Ірина Капраль).

Форма заяви на участь у Конкурсі та форма опису програми (проекту, заходу) та кошторису витрат для її реалізації знаходиться на сайті управління молоді та спорту у розділі Документи > Нормативно-правова база > Конкурс з визначення програм (проектів, заходів), розроблених громадськими організаціями у 2015 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: