Районні центри протягом 2014 року прийняли майже 30 тис. документів

Звітуючи за 2014 рік, начальник Адміністративно-господарського управління ЛМР Валентина Бартошик доповіла про роботу Центрів надання адміністративних послуг у районних адміністраціях. Районні Центри протягом 2014 року прийняли майже 30 тис. документів, повідомили у прес-службі ЛМР.

Серед напрямів щоденної роботи районних Центрів можна виділити прийом громадян і надання загальних консультацій з питань, що належать до компетенції районних адміністрацій, реєстрацію звернень у системі документообігу, виготовлення та розповсюдження інформаційних матеріалів, аналіз звернень, підготовку аналітичних матеріалів.

У практиці роботи районних Центрів застосовується чергування спеціалістів відділів районних адміністрацій у приміщеннях Центрів. Графіки чергувань готуються завчасно, узгоджуються зі спеціалістами, затверджуються головами адміністрацій та доводяться до відома мешканців. Така практика дозволяє одночасно підвищувати професійний рівень працівників Центрів і якість послуг, які надаються мешканцям.

«Якщо проаналізувати, серед районів найбільш активні мешканці Франківського та Галицького районів – тут звернень найбільше», - зазначила начальник Адміністративно-господарського управління ЛМР Валентина Бартошик.

За 2014 рік Центри надання адміністративних послуг у районних адміністраціях опрацювали таку кількість звернень громадян та юридичних осіб:

  • Галицького району – 5 787;
  • Залізничного району – 4 624;
  • Личаківського району – 4 091;
  • Сихівського району – 4 821;
  • Франківського району – 6 422;
  • Шевченківського району – 4 018.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: