У 2014 році освітленість в середньому по місту склала 94%, - Голець

Торік за кошти міського бюджету виконано роботи з покращення зовнішнього освітлення з повною заміною світильників на понад 40 вулицях міста – зокрема, у парку «Знесіння», на масиві Білогорща, вул. Скнилівській, Щерецькій, Голубця, Гніздовського, 4-8, Очаківській та інших. Про це повідомили в департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Як повідомив начальник управління житлового господарства ЛМР Юрій Голець під час слухання річних звітів виконавчих органів ради, на утримання мереж зовнішнього освітлення торік використано 5,9 млн грн. Також за кошти міського бюджету проведено заміну 804 світильників, 4168 ламп і 200 опор, прокладено 18,4 км кабелю та 3,6 км повітряних ліній.

За спожиту електричну енергію на потреби зовнішнього освітлення Львова та художнього освітлення телевежі у 2014 р. місто сплатило 7,7 млн грн. У місті виконано також роботи з підсвітки фасаду кафедрального собору Покрови Пресвятої Богородиці, церкви св. Анни, будинку органної та камерної музики і Ратуші.

«У результаті проведеної роботи, у 2014 році освітленість в середньому по місту склала 94%», – відзначив Юрій Голець.

Довідка

До системи зовнішнього освітлення міста входить: 841,87 км повітряних та 102,38 км кабельних ліній, 303 шаф управління, 11474 опор, 28378 світильників. Роботи з утримання, капітального ремонту та реконструкції мереж зовнішнього освітлення міста здійснювало ЛКП «Львівсвітло». Для виконання робіт на підприємстві задіяно 18 спецмашин і механізмів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: