У Києві відбудеться дискусія "Культура vs пропаганда: суспільне мовлення"

Олександр Ткаченко та Зураб Аласанія дискутуватимуть на тему розвитку суспільного мовлення в Україні.

11 лютого відбудеться друга дискусія в рамках проекту «Культура vs пропаганда». Одні з найавторитетніших українських медійників – генеральний директор 1+1 media Олександр Ткаченко та генеральний директор Першого національного телеканалу Зураб Аласанія дискутуватимуть на тему візії створення і розвитку суспільного мовлення в Україні.

Модеруватиме захід відома медіаекспертка і виконавчий директор ГО "Телекритика" Діана Дуцик

Системи суспільного мовлення активно функціонують у багатьох країнах світу, Україна ж лише на шляху до створення такого сервісу.

Наші спікери спробують знайти рецепт ідеального суспільного медіа. Яким є запит суспільства на подібний медіапродукт? Чи можливо повністю уникнути пропаганди у телерадіомовленні? І яка роль культури у формуванні контенту для такого медіа?

На сайті «ТСН» дискусію транслюватимуть у прямому ефірі, усі охочі зможуть поставити питання, кращі з яких будуть озвучені у студії.

Дискусія відбудеться 11 лютого о 19.00 у просторі FEDORIV Hub, за адресою: м. Київ, Arena City, вул. Велика Васильківська, 5 (5 поверх).

Вхідним квитком є дитяча книга в підтримку спільного проекту Форуму видавців і Фундації Дарини Жолдак - "100000 книг для сільских бібліотек".

Реєстрація обов"язкова - https://clck.ru/9RTHq

«Культура vs. Пропаганда» – унікальний проект, створений у співпраці ГО «Форум видавців» та БФ «Фундація Дарини Жолдак» за підтримки FEDORIV Hub.

В основі проекту – серія дискусій, кожна з яких підніматиме одну з тем: література, мистецтво, історія, кіно, освіта тощо.

Інформаційні партнери проекту: «1+1», «Українська правда. Життя», «Hromadske.tv», «Еспресо.тв», «Insider», «Телекритика», радіо «Аристократи», журнал «Країна», «Газета по-українськи», «Cultprostir», газета «День», «Hromadske. radio».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: