Екс-свободівці у ЛМР не складатимуть депутатські мандати

Депутати групи "Львів європейський" заявляють, що не мають наміру складати депутатські мандати, і надалі працюватимуть у Львівській міській раді та на своїх виборчих округах, захищаючи інтереси своїх виборців. Про це йдеться у заяві депутатської групи "Львів європейський" на рішення з'їзду ВО "Свобода" щодо виключення з партії 10 депутатів Львівської міської ради.

"За порушення партійної дисципліни із лав ВО "Свобода" виключено 23 депутатів місцевих рад - рішення ХХХ З'їзду партії.
Голосування :
536 делегатів - за ; проти - 0 ; утримався -1.
Жодного зауваження щодо такої пропозиції висловлено не було - зрадники мають покинути лави партії.
Серед виключених - Андрій Хомицький, Іван Гринда, Анатолій Країнський, Сергій Подолинний, Святослав Макітра, Роман Вусач, Олександр Клюс, Тарас Семущак, Володимир Михальчук, Василь Горон.
Голова ВО "Свобода" Олег Тягнибок додав: "Якщо депутати, обрані під брендом "Свободи", перестають асоціювати себе з партією, справедливо було б, аби вони склали мандат", - йдеться у повідомленні "Свободи".

"Ми вважаємо, що ми є одними з тих, хто створював бренд "Свободи" у місті Львові і є відповідальними за результат партії на місцевих виборах 2010 року. Тому закиди про те, що ми стали депутатами лише завдяки партії вважаємо несправедливими. Адже і партія отримала раніше небачений мандат довіри від виборців (55 депутатів Лвьівської міської ради) також і завдяки нашій спільній роботі.

До виключення нас з партії ми продовжували асоціювати себе зі "Свободою", адже не виходили з партії, а вийшли з фракції у Львівській міськй раді, не погоджуючись з рішеннями керівництва.

Проте тепер, після офіційного виключення нас з партії, ми зобов'язуємось і надалі працювати для громади міста Львова, приймаючи свої рішення вже як безпартійні депутати", - йдеться у повідомленні

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: